Menu

Skjutbara Uterum

HomepageUterum CORSO

UTERUM CORSO - INNOVATIVA SKJUTBARA VINTERTRÄDGÅRDAR

 

Vi introducerar ett alternativ till traditionella uterum enligt vårt koncept med skjutbara sektioner. Att öppna hela taket och sitta ute eller inne beroende på väder utan att behöva flytta möbler eller sig själv, bättre kan det inte bli. 

Letar du efter ett ställe där du kan koppla av och njuta av din trädgård och dess skönhet, men där oberäkneligt väder alltid hindrar dig? Låt dig inte begränsas av vind och regn, njut de maximala fördelarna av skjutbara uterum från Termatec. CORSO uterum låter dig använda din veranda hela året. Den stora fördelen - skjutbarhet - gör det möjligt att öppna inglasningen helt vid vackert väder. På så sätt kan du njuta av ditt uterum vid alla väderlekar under hela året.

Det är därför denna inglasning är en unik lösning för ditt uterum och har fått utmärkelse som den bästa uterumsidén och designen. Påbyggnadsstruktur med vertikala väggar tillåter dig att maximera uterummets inre ytor och öka dess användbarhet. Hela uterummet sitter på två skenor - en monterad på huset och en i marken. Tack vare dessa skenor går det att skjuta varje sektion i båda riktningarna. Endast på detta sätt kan du utnyttja ditt uterum under såväl soliga som regniga dagar.

Det finns oändlig användning för uterummet - du kan göra en täckt matplats utomhus, eller helt enkelt lagringsutrymme. Genom att använda uterummet CORSO minskas värmeförlusterna betydligt och bidrar till sänkning av värmekostnaden.

gratis offert