Menu
Homepage  »  CARPORTS  »  CARPORT
… SKYDD FÖR DIN BIL MOT OGYNNSAMT VÄDER.

CARPORT

CARPORT

Carporten är en innovativ produkt i utbudet av ALUKOVs produkter, en ledande tillverkare av uterums- och poolomgivningar. Konstruktionen är utformad för att fullt ut uppfylla tekniska standarder och också med den estetiska designen av modern arkitektur. CARPORT är en enkel och elegant lösning för att skydda din bil, fyrhjuling, scooter eller annan parkerbar utrustning mot ogynnsamma väderförhållanden. 

Alukov Carport använder sluttande tak för bättre dränering av regn och hjälper också till att klara av tyngre snöbelastning när carporten är täckt med snö. Om tungt regn och snö inte är ett problem i ditt område kan du välja en lösning med platt tak eftersom detta är en mer lämplig lösning för klimatiskt varmare miljöer. I vilket fall som helst kan den massiva aluminiumkonstruktionen tillsammans med god förankring klara av kraftiga vindbyar. Därför kommer din bil att skyddas i alla väderförhållanden och i alla säsonger..

 

Typ A med platt tak, enkel,
3000 X 5400 X 2725 mm

CARPORT kommer att särskilt uppskattas av bilägare som vill ha en platsbesparande lösning. På grund av sina dimensioner kan den också enkelt passa in i smala utrymmen mellan hus.

Typ B med sluttande tak, enskilt,
3000 X 5400 X 3297 mm

En carport med ett lutande tak används överallt där en sluttning önskas för snabbare dränering av vatten eller smältande snö. Det är också möjligt att anpassa vinkeln på carportens taklutning med husets tak.

Typ A med platt tak, enkel, Typ B med sluttande tak, enskilt,

 

Typ A med platt tak, dubbel,
5500 X 5400 X 2725 mm

Skapar familjeparkering med bekvämt utrymme för två passagerarfordon. Det ljustransmitterande taket ger tillräckligt med ljus för säker rörelse under CARPORT, samtidigt som det behagligt sprider solskenet.

Typ B med sluttande tak, dubbel,,
5500 X 5400 X 3297 mm

Stark konstruktion med tvärprofiler maximerar takets bärkraft. Med en takspännvidd på mer än 10 m2 är det lutande taket önskvärt att användas särskilt på högre höjder så det kan bättre stå emot mer snö- och vindbelastningar. En utmärkt skydd inte bara för bilar.

Typ A med platt tak, dubbel, Typ B med sluttande tak, dubbel,

 

VARFÖR VÄLJA CARPORT?

  • Finansiellt och rymdmässigt mindre krävande än att bygga en garage
  • Yttre och inre skydd mot skador från direkt solljus
  • Kropp och glas skydd mot hagel
  • Kropp och lackskydd av bilen mot fågelavföring och andra föroreningar
  • Réduction de l’entretien du véhicule
  • Minimalt till ingen underhåll krävs
  • Ingen bygglov krävs