Menu

Tak

HomepageVåra Tak

UTERUM CORSO - INNOVATIVA VINTERTRÄDGÅRDAR

Letar du efter ett ställe där du kan koppla av och njuta av din trädgård och dess skönhet, men oberäkneligt väder hindrar dig? Låt dig inte begränsas av vind och regn, njut de maximala fördelarna av skjutbara uterum från Termatec. CORSO uterum låter dig använda din veranda hela året. Den stora fördelen - skjutbarhet - gör det möjligt att öppna inglasningen helt vid vackert väder. På så sätt kan du njuta av ditt uterum vid alla väderlekar hela året.

POOLTAK

LÅGA POOLTAK

Söker du ett elegant men diskret pooltak? Då är det ett lågt pooltak du skall ha, du kan fortfarande simma i din pool med taket stängt, utrymmet är tillräckligt för en komfortabel simtur. Termatec har ett brett utbud av låga pooltak - välj från våra modeller nedan. 

MEDELHÖGA POOLTAK

Medhöga pooltak, är tillräckligt låga för att inte uppfattas som allt för dominerande i din trädgård, samtidigt som du kan njuta av gott om utrymme i din pool, även med taket stängt.

HÖGA POOLTAK

Utformningen av de höga pooltaken skapar stora skyddade ytor i anslutning till din pool som ger möjligheten att röra sig fritt under hela takområdet. Det skjutbara systemet möjliggör förflyttning av de enskilda segmenten i båda riktningar.

Tak till Spa

Vi erbjuder tre modeller av tak till spabad.  Välj den modell som passar dig bäst och lär dig mer om fördelarna.

HORECA INGLASNINGAR - UTERUM FÖR HOTELL, RESTAURANGER OCH KAFÉER

Uterum för restauranger, hotell och kaféer ökar din säsong till 365 dagar om året - nu kan du dra nytta av sittplatser utomhus vid varje väderlek när som helst under året. Investeringen är värd det och dina kunder kommer att uppskatta det.