Skjutbara Pooltak och spatak från TERMATEC

Menu
HomepagePooltak

POOLTAK

Skjutbart Pooltak förvandlar din swimmingpool till ett badparadis. Termatec pooltak är mycket mer än bara ett skydd för poolen eller ditt spa, med pooltaket kommer poolen att användas till det den är ämnad för, nämligen att bada i och att njuta av. Tack vare en mycket enkel och säker konstruktion kan du smidigt öppna eller stänga pooltaket och plumsa i det rena och klara vattnet, som är uppvärmt av solen.

Anpassningsbart!

Tack vare den höga anpassningsgraden på våra tak kan du få ditt tak i ditt eget utförande, anpassat efter dina behov. Vi erbjuder även både brett sortiment av tillbehör som dörrar, handtag, sidoingångar, ventilationssystem, låssystem mm och färgvarianter (upp till 5 olika profil och polykarbonat färger). Färgvarianterna är beroende på modell. Vänligen se vår modellöversikt för detaljerad information.

 

Låga Pooltak

Söker du ett elegant men diskret pooltak? Då är det ett lågt pooltak du skall ha, du kan fortfarande simma i din pool med taket stängt, utrymmet är tillräckligt för en komfortabel simtur. Termatec har ett brett utbud av låga pooltak - välj från våra modeller nedan. Eftersom varje pooltak är skräddarsytt, var vänlig skicka oss måtten på din pool (inkl. kantsten) och vilken modell som är din favorit, så återkommer vi med en offert.

Medelhöga Pooltak

Medhöga pooltak, är tillräckligt låga för att inte uppfattas som allt för dominerande i din trädgård, samtidigt som du kan njuta av gott om utrymme i din pool, även med taket stängt. Dessutom ger de inte bara bekväm simning under en helt täckt pool, utan medger också fri rörlighet i mitten på det täckta området, tack vare den högre konstruktionen. Skjutsystemet förenklar en smidig förflyttning av segmenten i båda riktningarna.

Höga Pooltak

Utformningen av de höga pooltaken skapar stora skyddade ytor i anslutning till din pool som ger möjligheten att röra sig fritt under helatak-området. Det skjutbara systemet möjliggör förflyttning av de enskilda segmenten i båda riktningarOm styrskenorna förlängskan hela taket skjutas tillbaka bort från poolområdetDe segment som skjutits undan bildar tillsammans ett användbart utrymme som är skyddat från vind och erbjuder ett bekvämt område för trädgårdsmöbler och avkoppling med familj och vänner.

SPATAK

Vi erbjuder tre modeller av tak till bubbelbad, alltid i två storlekar. Välj den modell som passar dig bäst och lär dig mer om fördelarna. Täck ditt spabad, din jacuzzi eller ditt bubbelbad med våra speciella tak som passar varje relaxyta, antingen i anslutning till ditt hus, eller fristående.

Top quality Patio Enclosure from Alukov

TOPPKVALITET

Våra produkter har fått en rad utmärkelser och deras kvalitet och höga funktionalitet har lovordats av experter runt om i världen.

  High grade of reliability of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

TILLFÖRLITLIGHET

Vi använder enbart material av hög kvalitet och lång hållbarhet. Vi ger 15 års garanti på våra pooltak i premiumsegmentet.

Skicka mig katalog
Longterm service for every Patio Enclosure from Alukov

LÅNGTIDSSERVICE

Vi tillhandahåller en unik omsorg från första kontakten och långt efter leverans av produkten. Lämna alla bekymmer till oss.

  Bespoke Design of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

DESIGN

Våra tak och deras utformning baseras på de senaste arkitekturtrenderna. Vi har en lösning till varje trädgård.

 

  • Vi erbjuder hela 30 olika modeller som vi dessutom anpassar till din swimmingpool och trädgårdsmiljö. Skall du köpa pool? Kontakta oss innan bygger så kan vi vara med och planera utformningen av ditt pooltak för bästa resultat.
  • Vi har pooltak som rullar på plana skenor, vilket innebär minskad snubbel- och halk-risk, eller lösningar utan skenor där hjulen rullar direkt mot underlaget. Vilket system eller modell du än väljer är pooltaken lätta att stänga och öppna. Alla våra pooltak är låsbara med nyckel, för ökad säkerhet. Nytt för säsongen är lås integrerade i profilerna, vilket gör det bekvämare att öppna taket.
  • Har ni en swimmingpool med liner-duk rekommenderas någon av våra Neo modeller. Dessa har speciellt utformad tätning mellan sektionerna samt ventilation i gavlarna för att förhindra överhettning av linern.
  • För de som önskar ett uterum med möjlighet att öppna upp hela taket enligt vårt koncept med skjutbara sektioner introducerar vi ett antal versioner för väggmontage. Speciellt designade glidskenor för väggmontering möjliggör en väldigt enkel förskjutning av sektionerna.
  • Alla Termatec pooltak tillverkas i enlighet med de strängaste normer för säkerhet och hållfasthet. Endast aluminium och rostfria material används i alla bärande delar av pooltakets konstruktion.
  • Låt inte årstid och väder avgöra när du skall bada i din pool eller spa!