Menu

Företag

HomepageFöretag
About company - company headquarters in Orel near Chrudim   Alukov CEO Jan Zitko in his office - President of IPC Team   News from ALukov UK
OM TERMATEC     NYHETER

Termatec är leverantör av pooltak i premiumsegmentet. Vi har varit verksamma sedan 1995 med lokal representation i Skandinavien sedan 2002, vi har genom åren förhöjt 2000 poolägares upplevelse. Termatec är innovationsledare och trendsättare inom produktdesign och tillverkning av pooltak. Våra kunder uppskattar den höga kvalitén och vår unika kompetens att skräddarsy pooltak. Vår kontinuitet garanterar att det finns reservdelar till de produkter vi säljer, vi arbetar endast med material av högsta kvalitet.

Termatec är medlem av IPC , vår internationella sälj- och marknadsföringsorganisation. Termatec har sedan 2007 även verksamheter i USA samt Kanada, där vi även har en tillverknings-anläggning.

Titta på våra nyheter på hemsidan, t.ex pooltaken NEO med avrundade profiler, de nya låga pooltaken CORONA och VIVA samt ett antal nya modeller till Spa, bad eller uteplatser. Vi erbjuder även paketlösningar med spa och spatak eller pool och pooltak. Vårt Home-program erbjuder flera modeller, som kan användas även utan pool eller spa.

gratis offert