Låga skjutbara pooltak och pooltäckningar

Menu
HomepagePooltakLåga Pooltak

Låga pooltak

Tycker du om idén med ett pooltak och alla dess fördelar, men där du är tveksam till en hög konstruktion? Vad du då behöver är ett lågt pooltak. Tack vare skjutdörren på sidan kan du bekvämt komma in i din pool medan taket är helt stängt. För detta använder vi låsbara skjutdörrar (inget behöver varken lyftas upp eller hanteras på ett krångligt sätt). Med den låga designen kan du njuta av utsikten över trädgården och alla fördelar med en stängd pool - simma under strukturen när det är dåligt väder och under varma dagar bara skjuta undan taket från poolen, så att det blir en öppen pool.

Termatec har ett brett utbud av låga pooltak - välj från våra modeller nedan. Eftersom varje pooltak är skräddarsytt, var vänlig skicka oss måtten på din pool (inkl. kantsten) och vilken modell som är din favorit, så återkommer vi med en offert.

Helpful staff with personal approach - Patio Enclosure from Alukov

HJÄLPSAM PERSONAL

Ett personligt bemötande till våra kunder är en prioritet för vårt företag. Varje produkt är anpassad till dina önskemål och behov.

  Superb variability of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

VARIABILITET

Använd din uteplats eller pool i alla väder, öppna taket när det är varmt, stäng det för att skydda dig mot kyla och regn.

Skicka mig katalog
Longterm service for every Patio Enclosure from Alukov

LÅNGTIDSSERVICE

Vi tillhandahåller en unik omsorg från första kontakten och långt efter leverans av produkten. Lämna alla bekymmer till oss.

  Bespoke Design of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

DESIGN

Våra tak och deras utformning baseras på de senaste arkitekturtrenderna. Vi har en lösning till varje trädgård.