Menu
Homepage  »  HORECA Tak  »  HORECA tak CORSO Premium
TILL HORECA

HORECA tak CORSO Premium

HORECA tak CORSO Premium
Logo programu Ještě více péče

Som enda företag som säljer den här typen av tak, erbjuder vi långsiktig aktiv eftermarknadsservice till våra uterum, pool- och spatak. Gläd dig åt en omfattande rad av fördelar som ingen annan tillverkare kan erbjuda.

Hög modell av tak för uteplatser nära befintlig byggnad. Tack vare de vertikala väggarna får man ståhöjd i hela utrymmet. CORSO HORECA monteras mot ditt hus eller annan byggnad, till följd av detta minskar dina kostnader för uppvärmning! Användes med fördel som orageri eller ett smidigt helt öppningsbart uterum. CORSO HORECA är den mindre modellen i Corso-familjen. 

Har du en sommarträdgård till din restaurang, ditt kafé, eller hotell som du gärna skulle vilja utnyttja mer? Tittar du på väderrapporterna för att se hur användbar en av dina största tillgångar kommer att bli? Hur många dagar per år kan dina gäster tillbringa där? Statistiken är skoningslös och i genomsnitt regnar det var femte dag. Lägg regndagarna till de dagar då det är mulet, eller allt för kallt och då upptäcker du att det endast finns ett fåtal dagar då du kan betjäna dina kunder i trädgården eller på altanen.

Detta kan bli historia med en elegant designad inglasning Corso Horeca. Planera ditt framtida företagande med 100% säkerhet att dina kunder kan njuta av din sommar­trädgård, oavsett väder eller tid på dygnet.

 

Profilfärg 

       
Silver Vit Anthracite Brons
Andra färger mot extra kostnad
 

Färg av polykarbonat

   
Transparent  Brun

Färg av skenor

   
Silver Brons