Menu
Homepage  »  Uterum  »  Alukov Pergola  »  Alukov Pergola
OMVANDLA DIN UTEPLATS TILL EN OAS FULL AV GLÄDJE

Alukov Pergola

Alukov Pergola

Förläng din sommarsäsong med ALUKOV PERGOLA. Detta system har en stabil konstruktion med ett fast tak som inte glider. Sidoväggarna kan stängas med CLEAR-systemet - ramlösa glidande glasväggar. Din terrass skyddas således från vind och regn. Interiören värms snabbt upp och ger behaglig termisk komfort. Njut av mysiga dagar med familjen i trädgården eller förbered måltider tillsammans med vänner på din egen uteplats. Eller bara koppla av och ha det bra.

 

Tack vare Alukov Pergola kan du använda din uteplats även vid dåligt väder och användbarheten förlängs upp till 200 dagar om året. Konstruktionen tål tunga snö- och vindbelastningar - du kan placera denna omgivning nästan överallt. Den kan användas både inne i byggnaden och utanför på uteplatsen, som en inglasad parkering, poolomgivning eller inglasad entré till huset. Den kan också användas för att förlänga taket, täcka trappor och för andra specialkonstruktioner.

För din bekvämlighet är det möjligt att installera ett skuggsystem på taket som drivs av fjärrkontrollen. Skuggsystemet kan justeras genom att lägga till regnsensorn, vindensorn och solintensitetssensorn. Skapa den perfekta atmosfären och en oas av komfort och avkoppling på din uteplats...