Menu
Homepage  »  Uterum  »  Pergola SPA  »  Pergola SPA
JUVELEN I DIN TRÄDGÅRD

Pergola SPA

Pergola SPA

Alukov har designat och tillverkat skräddarsydda uteplatser i över 26 år. Baserat på vår erfarenhet av att designa och konstruera uteplatser har vi skapat en unik konstruktion med en genomskinlig öppningsbar tak där alla hittar sin egen plats och kan förverkliga sina drömmar.

 

PERGOLA SPA förändrar konceptet med fritidspaviljonger och uppfyller flera oberoende systemkrav för att reglera solens strålar. Fjärrkontroll är en självklarhet. Pergola SPA är ett tidlöst och väl genomtänkt system som erbjuder dig alla fördelar med multifunktionella bioklimatiska pergolor. Den unika takkonstruktionen, det effektiva skuggsystemet installerat i taket och det stora utbudet av skugg- och dekorativa system placerade på de vertikala väggarna kommer att låta dig skapa en mysig plats som passar även de mest krävande behoven och personliga smaker. Njut av verklig frid och ro i din trädgård. Pergola SPA kommer att vara den riktiga juvelen i din trädgård.

 

Vi producerar PERGOLA SPA skräddarsydd efter dina behov, de maximala dimensionerna är: bredd 5 m, djup 4 m, höjd 2,5 m.

Pergola SPA är en unik avgränsning med ett transparent öppningsbart tak där alla hittar sin egen plats, där de kan förverkliga sina drömmar.